Што сакате да ја зачувате?

Што сакате да ги чувате

Нови Продукти

 • извоз на
  земјата

 • фабрика
  област

 • %

  Помош за заштеда на
  простор

 • партнери
  во светот

Зошто Изберете нас

 • Во текот на искуство 18 години

  Ние сме производител и снабдувач на широк спектар на индустриски и комерцијални системи за тешкиот багаж и материјали ракување со опрема од 2001 година.

 • 10 години гаранција

  Секој дел се купи во Spieth Тешкиот е предвидено со 10-годишна гаранција.

 • Слободен Дизајн / тешкиот сертификат за безбедност

  Слободен дизајн за вашиот магацин решенија. Ние гарантираме најдобри услуги на клиентите со CE, ISO, AS-4084 одобрен.

нашиот блог

 • Како гравитацијата ролери Тешкиот Автор е на книгите?

  Ние сите знаеме дека секоја тешкиот складирање има своја уникатна функционални карактеристики, кои ќе бидат поделени во поедноставни тешкиот багаж и посложени тешкиот. Гравитација ролери тешкиот се повеќе комплицирани структура и се потребни повеќе делови за време на theinstallation. Всушност, гравитација ролери ...

 • Водич на Drive во Тешкиот Користење

  За работа на магацин, еден од најефикасните начини за подобрување на складиште за управување е да се подобри начинот на управување со работата на магацин, а другата е да се најдат начини да се зголеми капацитетот на магацинот. Возење во багажник може ефикасно да се зголеми износот на продавница пета ...

 • Што се апликации на различни видови Магацински Тешкиот?

  Денес, со постојано проширување на големината на пазарот на тешкиот складирање, направен е се повеќе и повеќе видови на магацин тешкиот. Секој тешкиот багаж има свои уникатни карактеристики. Со цел да бидат во можност да се прилагоди на употребата на разни индустрии, овие магацин тешкиот секоја ...

 • Кои се работи кога се користи диск Преку палети Лавици?

  Меѓу многуте палета тешкиот багаж на пазарот денес, постојат некои популарни палети за складирање тешкиот. Таквите палета тешкиот имаат повеќе клиенти и се почести на пазарот. Вози низ палета тешкиот вршат многу добро во различни видови на магацини. Главното тело на возење низ Pa ...

 • Како ли на мезанин Тешкиот Подобрување Магацински користење?

  тешкиот склад е многу суштински дел од функционирањето на складиште со важна улога на целиот магацин. Како мулти-layere мезанин со тешкиот, подот мезанин може да го користат просторот поефикасно складирање. Кои се предностите на подот мезанин во подобрување на utilizatio ...