Çfarë bëni ju doni për të ruajtur?

Çfarë bëni ju doni të dyqan

Produkte të reja

 • eksportimi
  vend

 • Fabrika
  zonë

 • %

  Ndihmë kursim
  hapësirë

 • partnerët
  në mbarë botën

pse na zgjodhet ne

 • Mbi 18 vjet përvojë

  Ne jemi një prodhues dhe furnizues i një gamë të gjerë të sistemeve industriale dhe tregtare ruajtjen tortues dhe trajtimin e materialeve e pajisjeve që nga viti 2001.

 • 10 vjet garanci

  Çdo pjesë ju bleni në SPIETH tortues është i pajisur me garanci 10-vjeçare.

 • Pa pagesë Design / Tortues certifikatën e sigurisë

  Dizajn të lirë për zgjidhje tuaj depo. Ne garantojmë shërbimin më të mirë të konsumatorëve me CE, ISO, AS-4084 miratuar.

Blog ynë

 • How to inquire about storage shelves?

  People usually send their racking inquiries without full details, below are some examples: Example 1: I AM LOOKING AT THE 2.0MMTHK X 70MM X 90MM X 76.2MM PITCH UPRIGHT G.I (There is no upright height and quantity.) Example 2: We need and price for shelves with the plot. H*2000/800 and L*1500/600...

 • Stainless Steel Water Corrugated Board Interior Decorative Materials from China

  Stainless steel has become one of the main styles of contemporary ceiling design in hotel restaurants, guild halls, and KTVs. When it comes to luxury hotel decoration design, stainless steel ceilings will disguise themselves, get rid of the past stainless steel qualities, and replace Fashion tren...

 • why pallet rack protection is important for racking systems

  Pallet rack protection is an important consideration for any business operating a rack storage solution. But what is pallet rack protection, why is it so important? Simply put, warehouse racking system protection includes products used to prevent damage to commercial racking systems. Any storage ...

 • what is double deep pallet racks features and advantages in warehouse storage

  Double deep pallet rack also called deep reach pallet rack,is a type of racks that use Reach Fork Truck and double row arrangement. It is widely used in papermaking, plastic products, tobacco, food, packaging materials and other industrial warehouse storage. The main features of double deep pall...

 • Stainless steel screens become a popular element of interior decoration

  The screen not only acts as a barrier, but also has a good decorative effect, making the environment more luxurious and chic. With the progress of modern development, decoration materials have also become diversified. Nowadays, screen materials are more popular in wood, stainless steel, fabric, ...