Babagan awake dhewe

spiethlogo (大) 1

Spieth (Xiamen) Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2001. We are Produsèn lan Supplier saka sawetara saka sudhut panyimpenan industri lan komersial sistem lan bahan nangani Alat racking.

We sing spesialisasine jarwan ing rembugan, desain, lan instalasi saka efektif racking lan panyimpenan solusi; sumber saka macem-macem bahan peralatan nangani kanggo maneka sektor industri lan komersial uga institusi pribadi & umum kabeh ndonya.

Nggunakake bahan kualitas dhuwur sing diwenehake dening Shanghai Baosteel Group (pabrik baja paling gedhe ing China). We kudu majeng otomatis elektrostatik line wêdakakêna lukisan lan 2 sistem reresik wis perawatan.

Ing Spieth, kita pracaya nggawa produk lan peralatan sing njamin tingkat paling dhuwur saka kualitas selaras karo standar industri. Kita uga pracaya sing saben sales lan project, preduli saka ukuran utawa nilai, pantes support total kita saka planning liwat layanan kita banget sawise-sales.

1
2

Kanggo layanan sing luwih apik kita pelanggan, kita wis diadegaké wis sale lan layanan sawise-sale lan upaya kanggo nyedhiyani klien karo banget, pas wektune lan layanan mangsa-oriented. Spieth maremake kabutuhan warna kita pelanggan, nambah customer kepuasan, netepake dawa-term sesambetan partner Win-Win karo sampeyan!

Peta Panggenan punika kanggo mbantu kanggo migunakake papan mining, exaltation praktis ijin database, kemampuan extension panyimpenan mining. Kita uga nyilikake biaya, saben inch lan saben repes optimized ing Products Engineered.

3