Rreth nesh

spiethlogo (大) 1

SPIETH (Xiamen) Teknologjia Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2001. Ne jemi një prodhues dhe furnizues i një gamë të gjerë e magazinimit industriale dhe komerciale sistemet dhe trajtimin e materialeve të pajisjeve tortues.

Ne jemi te specializuar në konsultime, projektimin, dhe instalimin e tortues dhe magazinimit zgjidhjeve efektive; furnizimit të materialeve të ndryshme trajtimin e pajisjeve për sektorë të ndryshëm industriale dhe tregtare, si dhe institucione private dhe publike në të gjithë botën.

Ne përdorim materiale me cilësi të lartë ofruara nga Shanghai Baosteel Group (fabrika më e madhe e çelikut në Kinë). Ne kemi avancuar auto elektrostatike linjë pikturë pluhur dhe 2 para-trajtimit sistemet e pastrimit.

Në SPIETH, ne besojmë në sjelljen e produkteve dhe pajisjeve që garantojnë nivelin më të lartë të cilësisë së pajtueshmërisë me standardet industriale. Ne gjithashtu besojmë se çdo shitjes dhe të projektit, pavarësisht nga madhësia apo vlerë, meritojnë mbështetjen tonë të plotë nga planifikimi deri tek tonë të shkëlqyer pas shitjes shërbimi.

1
2

Për shërbim më të mirë klientët tanë, ne kemi krijuar para-shitjes dhe pas shitjes shërbimi dhe bëri përpjekje të sigurojë klientët e saj me të shkëlqyer, në kohë dhe shërbimeve teknike në të ardhmen të orientuar. SPIETH të kënaqur nevojat e ndryshme të klientëve tanë, për të përmirësuar kënaqësinë e konsumatorit, të krijuar marrëdhënie afat-gjatë të favorshme partner me ju!

Filozofia jonë është që të ju ndihmojë për të bërë përdorimin e plotë të hapësirës depo, ekzaltimin shfrytëzimi leja bazës së të dhënave, aftësinë extension depo të magazinimit. Ne gjithashtu të minimizuar kostot, çdo pëllëmbë dhe çdo cent është e optimizuar në engineered.

3