Tentang Kami

spiethlogo (大) 1

Spieth (Xiamen) Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina 2001. Simkuring téh produsén sarta supplier tina rupa-rupa gudang industri jeung dagang sistem jeung bahan nanganan equipments racking.

Urang ngahususkeun dina konsultasi, desain, sarta pamasangan éféktif racking jeung neundeun solusi; nyadiakeun rupa-rupa bahan parabot nanganan kana sagala rupa sektor industri jeung dagang ogé lembaga swasta & publik sakuliah dunya.

Urang ngagunakeun bahan kualitas luhur disadiakeun ku Shanghai Baosteel Grup (pabrik baja pangbadagna di Cina). Simkuring gaduh canggih otomatis éléktrostatik garis bubuk lukisan jeung 2 sistem beberesih pre-perlakuan.

Di Spieth, urang percanten bringing produk jeung alat nu ngajamin tingkat pangluhurna kualitas patuh standar industri. Urang ogé yakin yén unggal jualan na proyék, paduli ukuran atawa nilai, pantas rojongan total kami tina tata liwat ka layanan kami unggulan sanggeus-jualan.

1
2

Pikeun jasa hadé konsumén urang, kami geus ngadeg pre-diobral jeung jasa saatos-diobral jeung dijieun usaha nyadiakeun klien na kalawan alus teuing, timely sarta jasa teknis hareup-berorientasi. Spieth nyugemakeun kaperluan sagala rupa konsumén urang, ngaronjatkeun kapuasan customer, ngadegkeun lila-istilah hubungan pasangan win-win jeung anjeun!

falsafah urang nyaeta pikeun mantuan Anjeun nyieun pamakéan pinuh ku spasi gudang, exaltation nu utilization diturutan database, pangabisa extension gudang gudang. Urang ogé ngaleutikan waragad, unggal inci sarta unggal récéh anu dioptimalkeun dina Produk direkayasa.

3